Üzleti etikai díj

Jelöltesse cégét a 2022. évi Üzleti Etikai Díjra!

Konferenciakozpont PP

Kis-, közép-, nagy- és multinacionális cégek (profitorientált vállalkozások) jelentkezését várjuk, melynek vezetői, munkatársai úgy érzik, hogy etikus, felelősségteljes magatartással vesznek részt az üzleti életben, és ezért pályázni szeretnének a 2022. évi Üzleti Etikai Díjra. Az Üzleti Etikai Díj 2000 óta, immár 23. éve az üzleti életben etikusan működő cégek rangos elismerése.

Tovább olvasom »
etika, üzleti etika, üzleti etikai díj

Idén is 10 vállalat vette át az Üzleti Etikai Díjat

Konferenciakozpont PP

Idén novemberben újabb 10 vállalat vette át az alapítók és az előző évben nyertesekből álló zsűritagok által odaítélt Üzleti Etikai Díjat. A 22. Üzleti Etikai Díjátadó Gála ünnepségéről részletes beszámolót készítettünk, melyből kiderül, hogy kategóriánként mely cégek viselhetik büszkén az üzleti etikus jelzőt az eddigi 21 évben nyertes és még működő 113 vállalattal együtt.

Tovább olvasom »

2019-ben 10 cég és 5 különdíjas az Üzleti Etikai Díj jubileumi díjátadó gáláján

Demcsák Mária

Az alapítók huszadik alkalommal ítélték oda a díjakat az etikus jelző viselésére érdemes kis- közép és nagyvállalatoknak, illetve multinacionális vállalatoknak. Immár 102 cég viselheti az üzleti etikus vállalat jelzőt Magyarországon. A díjakat már csak olyan cégek, vállalatok kaphatják meg, melyek a fenntartható fejlődés szolgálatába állították gondolkodásukat, működésüket és profitérdekeiket.

Tovább olvasom »