Beszélni, előadni tudni kell!

Szeretne mesterfokon kommunikálni?

Időpont: 2022. május 27. - 2022. december 31. , Helyszín: Egyeztetés kérdése

A PP Konferenciaközpont elindította egyénre, cégre szabott kommunikációs tréningjét vállalatvezetőknek, a cég arcainak, csapatainak.

Mit kaphat a kommunikációs tréninggel?

Kihívás a nyilvános szereplés? Szorong, izgul mielőtt prezentációt tartana? Volt már, hogy lefagyott a kamera előtt? Előfordul, hogy ha nyilvánosan kell megszólalnia, akkor zavarban van, összeakad a nyelve? Szeretné megtalálni és a legtöbbet kihozni előadói stílusából, érthetőbben kommunikálni cége legfőbb üzeneteit?

Fejlessze kommunikációs készségét! Mert lehet! Cégre és személyre szabott prezentációs és médiatréningjeinken elsajátíthatja a nyilvános szereplés technikáit, eszköztárát, az eredményes, hatásos, sikert hozó kommunikáció titkait, és megtalálhatja saját stílusát.  

De nem csak önnek, mint vezetőnek, hanem munkatársainak is érdemes lehet fejleszteni cégazonos kommunikációjukat, megjelenésüket, a cég nevében szereplést, akár a cég arcaként, akár ügyféltalálkozókon. A munkatársak vitakultúrájának fejlesztése, saját véleményének kifejezése, az eltérő álláspontok harmonizálása is sokat lendíthet a belső értekezletek, megbeszélések eredményességén.

A tréningeket vezeti: Demcsák Zsuzsaa PP Konferenciák tréner partnere

IMG_5660

Beszélni, előadni tudni kell!

Szeretne mesterfokon kommunikálni?

 

Szeretne hatásos előadást tartani, profi nyilvános szereplő lenni?

Értekezleten, ügyféltalálkozón jól jönne a fejlett csapatkommunikáció?

Beszédstílusa tökéletesítésével cégéről hatásosabb üzeneteket adhat át!

p

Miből lehet választani?

  1. Egyéni kommunikációs felkészítés vezetőknek és a cég arcainak
  2. Vállalati csoportok, csapatok kommunikációs felkészítése

Válassza ki, melyik tréningfajta lenne legmegfelelőbb az Ön, és cége munkatársai számára! Kérjen személyes ajánlatot kommunikációs készségei fejlesztésére! A PP Konferenciaközpont kommunikációs (beszéd) képzései segítenek abban, hogy profi előadóvá, vitapartnerré, motiváló vezetővé, eredményes üzleti partnerré és elköteleződést kiváltó irányítóvá váljon!

IMG_5225

1. Mire készítenek fel a vezetői kommunikációs tréningek?

A cég vezetőjét és arcait (nyilvános szereplőit) egyénileg, az egyéniségükre, stílusukra szabott tananyaggal, módszerekkel készítjük fel. Figyelembe véve a cég tevékenységét, szakmai és társadalmi szerepvállalását is. A vállalat belső és külső kommunikációs feladatai a vezetőket óriási kihívások elé állítják. Számos helyzet adódik naponta, amiért a munkatársakkal beszélni kell, tájékoztatók, értekezletet tartani, vagy nyilatkozni a sajtónak a cég nevében, szakmai kérdésekben előadást, prezentációt tartani. Ügyfelekkel üzleti tárgyalásokat kell lebonyolítani, protokoll eseményeken társaságokban részt venni. Mindenütt kommunikálni kell. Mégpedig hatásosan, eredményesen, meggyőzően és hitelesen. Az önazonosság, az egyéniség, a stílus természetesen megmarad. De sokat lehet fejleszteni a beszédstíluson, a gesztikuláción, a hangsúlyokon azért, hogy a belevonó, magával ragadó, figyelmet keltő és megtartó hatások fokozódjanak.

Az igényfelmérés és a tréning egyénileg történik és tökéletesen diszkrét. A felkészítés a kért igényekre szabott, akárcsak a tréning eszközei. Életszerű helyzeteket teremtve felmérjük, kiértékeljük és fejlesztjük a cég vezetőjének, arcának kommunikációs készségeit, megjelenését, artikulációját, beszédstílusát, üzeneteit és annak hatásosságát. Nagy figyelmet szentelünk az érthető (beszédhibáktól mentes) és megfelelő hangsúlyokkal ellátott beszédre.

Feltételek, jelentkezések

A vezetői tréningen 1 tréner – 1 vezető felállással lehet a leghatékonyabban és leggyorsabban eredményt elérni a kommunikációs készségek fejlesztésében. A maximális létszám egyszerre 3 fő.

Kérje személyre szabott ajánlatunkat!

Demcsák Zsuzsa trening@regi.ppkonferencia.hu

IMG_6691

2. Mire készítenek fel a vállalati csoportos kommunikációs tréningek?

Jó előadónak, kitűnő szónoknak születni kell? Az igazság az, hogy tanulással is szert lehet tenni profi előadói és szónoki képességekre. A tréningen elsajátítható hogyan lehet lényegre törően, változatosan beszélni, hatást elérni a hang, a megfelelő hangsúlyok megtalálásával, szünetek beiktatásával és a testbeszéddel. Megtanulhatunk kapcsolatot teremteni és azt megtartani a hallgatósággal. Az interaktivitás megteremtése és a látszólagos, de valójában nagyon is begyakorolt spontaneitás kulcsfontosságú eleme a jó előadásnak. Személyes példákkal, a cég életéből hozott valós történetekkel, víziók plasztikus elmesélésével lehet a legjobban bemutatni a cégünket. Mindez megtanulható! A jó PPT-előadás, a megfelelő slide-ok csak mankóként szolgálják az előadót. A látvány és a tartalom az előadó mondanivalójával nyer értelmet. A hatásos prezentáció fokmérője a letisztult, egyértelmű, nem túlzsúfolt slide. A tréning során a kivetítendő tartalmat is összhangba hozzuk az előadó stílusával, a tartalomhoz illő és érthető artikulálásával. Stabil beszédtechnikai alapokra tesznek szert a tréning résztvevői. Végleg eltűnik beszédjükből a hadarás és az ööö-zés is.

IMG_5760

Feltételek, jelentkezések

Alapcsomag: 8 óra, maximum 8 fő.

Beszédtechnikai alapok, értelmi hangsúlyozás, hangerő, hangsúly, szünetek tartása. Gesztikuláció, helyes testtartás. Alapvető előadói technikák és eszközök megismerése. Diák készítésének megtanulása.

Prémium csomag: 16 óra, maximum 6 fő.

Személyre szóló elemzés és felkészítés. Előadói attitűd megtalálása, a bevezetés fontossága, struktúra felépítése. PPT hatékony használata. Beszédtechnikai alapok, értelmi hangsúlyozás, hangerő, hangsúly, szünetek tartása. Storytelling, spontaneitás, interaktivitás kialakítása. Visszajelzések azonnali igénybe vétele, beépítése, feedback és utánkövetés, kapcsolattartás. Prezentáció a gyakorlatban, modellezett körülmények között. Videófelvétel készítése, elemzése.

106682FB-4E15-4DBC-9103-76E0D788C5A7

Kérje személyre szabott ajánlatunkat!

Demcsák Zsuzsa trening@regi.ppkonferencia.hu

További felvilágosítás és információk

+36(1) 814-8600, +36(20) 980-4672, trening@regi.ppkonferencia.hu, www.regi.ppkonferencia.hu

 

PP Konferenciaközpont

 

További konferenciák