Social Media – 2022

Rövidebben, szórakoztatóbban, kreatívabban!

Időpont: 2022. február 17. , Helyszín: Budapest, Experience Center és Konferenciaközpont, Szentmihályi út 171. 3. emelet.

A Facebook egyeduralma gyengülni látszik. Egyre többen mennek az unalmassá váló, de még legnépszerűbb platformról máshová. Tarol a TikTok, rohamos rövidítési tempót diktálva az értékesítési eredményeket növelni akaróknak. Tovább szigorodnak a nyomon követést és célzást korlátozó adatvédelmi szabályok. Saját követőink adataival mégsem rendelkezhetünk, csak ha egyre többet fizetünk érte. Miért vagyunk akkor még mindig fenn az oldalakon, ha többért, egyre kisebb eredményt produkálunk? Elmennénk onnan, de hová?

2022. Social Media Marketing (SMM) trendjei, köztük a rohamtempóban rövidülő figyelmű célközönség feladta a leckét a cégeknek, marketing szakembereknek. De a menekülési útvonalak is kirajzolódni látszanak.

A 13. Social Media című PP konferencián ismét a legjobb szakértőktől hallhatjuk, mit csináljunk másként az új évben ahhoz, hogy jobban kihasználjuk a közösségi platformok bevételt generáló erejét.

Várunk idén is! Ott a helyed, ha kkv-vezető, tulajdonos, döntéshozó vagy, ha marketing szakemberként a te dolgod a cégednél social media eredményes, üzleti célú használata, ha fel szeretnéd frissíteni a tudásodat a legújabb trendekkel, hogy felkészülj a változásokra.

Meghagytuk az earlybird kedvezményt!

800x210

Social Media – 2022

Rövidebben, szórakoztatóbban, kreatívabban!

 

Időpont: 2022. február 17. 9.30–16.00

Helyszín a személyes résztvevőknek: Budapest, Experience Center és Konferenciaközpont (Szentmihályi út 171. 3. emelet.)

Helyszín a távolról résztvevőknek: interneten jelszóval belépéssel.

 

A Facebook halványul. Mégis többet fizetünk saját követőink eléréséért!

Tarol a TikTok, rohamos rövidítési tempót diktálva mindenkinek.

Bekeményít az internetjog. A nyomon követés szinte ellehetetlenül?


Távolról résztvevőknek 7 napig jelszóval nézhető!

Választhatja mindkettőt együtt (távolról és helyszínről részvételt)!

 p

Program

9.00­– Regisztráció a helyszínen és a videóközvetítés felületén

9.30–9.35 Demcsák Zsuzsa műsorvezető bevezetője

9.35–9.55 Tudod hol a helyed? 2022 a döntés éve a közösségi marketingben.
Lévai Richárd
közösségi marketingspecialista, Facebook Marketing Partner.

9.55-10.15 NFT, blokklánc, metaverzum, MEGAmarketing.
Bonyhádi Gábor 
marketingért felelős vezető, eOptika

10.15–10.35 Távolodás a Facebooktól? 2022. SMM trendje.
Novák Ferenc
social media business unit leader, Neo Interactive,

10.35–10.55 Social Selling. Hogyan adj el a közösségi média segítségével 2022-ben?
Bíró Nóra kommunikációs szakember, értékesítési tréner, Master of Sales Training (MOST)

10.55–11.15 A tartalmi élmény az új ügyfélélmény!
Sipos Zoltán 
ügyvezető, Kreatív Kontroll Kft

11.15–11.45 Kávészünet, konzultáció az előadókkal

11.45–12.05 Branding és storytelling az Instagramon.
Kanicsár Ádám head of social, Positive Adamsky

12.05–12.25 Rövid vagy hosszú? Számít a méret? Videó a digitális marketingben. Amit nem hagyhatsz ki 2022-ben.
Szántó Péter Branding szakértő, vlogger, Szanto.co

12.25–12.45 Brandépítés veszélyekkel! Indulatok kezelése csak óvatosan?
Lakatos Zsófia
ügyvezető, Emerald PR Ügynökség, az MPRSZ örökös tagja

12.45–13.05 Hogyan SEO-zzunk eredményesen 2022-ben? Biztos alapokra építkezzünk!
Csabai Ádám SEO szakértő, @ The Pitch

13.05–13.25 Az Instagram a történetek platformja lett. Legyél kreatívabb, szórakoztatóbb, értékesebb! Mindezt hogyan?
Bognár Anna social media vezető, EAZY Digital

13.25–14.00 Ebédszünet, konzultáció az előadókkal

14.00–14.20 Nincs TikTok-od? Hirdetni akkor is érdemes a felületen!
Klausz Melinda
közösségi médiaspecialista (kozossegi-media.com)

14.20–14.40 Vevőszerzés Linkedinnel a B2B világában. Algoritmustrendek.
Bende Máté cégvezető partner, Pro/Business Consulting

14.40–15.00 Csapdában tart a közösségi média? Építs és gyarapíts saját adatbázist!
Kulcsár István Róbert
vezető tanácsadó, Shoprenter

15.00–15.20 Az internetjog még jobban szigorodni fog. Nem lehet majd szemérmetlenül kereskedni az adatainkkal.
Ormós Zoltán
ügyvéd, elnökségi tag, Ecommerce Hungary

15.20–15.40 Konzultáció az előadókkal

 

Előadóinkról bővebbet itt találhat.


A helyszínen maszkhasználatot és védettségi igazolás felmutatását kérjük!

Meghagytuk az earlybird kedvezményt!

PP - Konf - Részvételi díjak_nagy

button_regisztracio

Figyelem!

 1. Személyes részvételt is tartalmazó jelentkezést csak a kormány aktuális rendelkezéseit figyelembe véve fogadunk. Ha az aktuális szabályok előírják, csak védettségi igazolással rendelkező személyek tartózkodhatnak a helyszínen. Ilyen jellegű korlátozások nélkül természetesen igazolás felmutatása nélkül látogathatók személyesen a PP konferenciák.
 2. Helyszíni részvétel esetén a kormány erről szóló rendeletének visszavonásáig a rendezvény szervezőjének, lebonyolítójának kötelessége és felelőssége felkérni a helyszínre érkezőket a vírus elleni védettséget igazoló dokumentum felmutatására.
 3. Helyszíni rendezvények tiltása esetén a megváltott jegyek automatikusan érvényesek az élő videókonferenciára, annak összes jogosítványával együtt. Regisztrációt lemondási időn túl a kormányzati tiltásra hivatkozva nem fogadunk el, ugyanis a meghirdetett konferenciát minden körülmények között megtartjuk. Erről és a díjkülönbségekről a „Feltételek” linkje alatt tájékozódhat.

  __________________________________________________

  Jelentkezés előre a KKV-AKADÉMIA összes 2022 I. féléves konferenciáira!

   17 üzleti témában akár 35 %-os előregisztrációs kedvezménnyel!

   Témák, időpontok, regisztrációs feltételek

rendezokkiemelt szakmai partner_opten1

Szakmai partnerek:

socialszakmai-1-1

Médiatámogatók:

Részvételi feltételek

1. A rendezvényre való regisztráció a megadott részvételi díj elfogadásának és egyben megrendelésnek minősül, ezért a rendezvény megvalósulása esetén fizetési kötelezettséget von maga után.
2. A regisztrációról online regisztrációs rendszerünk automatikus visszaigazolást küld a megadott email címre, amely tartalmazza a megadott jelentkezési és számlázási adatokat is.
3. A regisztrációt követően átutalásos vagy bankkártyás fizetésű távnyomtatásos számlát küldünk a regisztrációnál megadott email címre. Az átutalásos számlát 8 napos, de legkésőbb a rendezvény napjáig szóló fizetési határidővel küldjük meg. Postai úton csak külön kérésre továbbítjuk.
4. Lemondást csak írásban (e-mailben) fogadunk el a konferencia dátuma előtt 10 nappal. A lemondási határidőt követően beérkezett regisztrációkat a rendezvény közelsége miatt visszamondani nem lehet. A megrendelés alapján kiállított számla megfizetési kötelező, a részvételi díj kifizetése alól a rendezvénytől való esetleges távolmaradás sem mentesít.
5. Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a rendezvényen, akár helyszíni, akár élő videokonferencián csak azok a regisztráltak vehetnek részt, akik a részvételi díjat előzetesen kifizették.
6. Felhívjuk továbbá figyelmét, hogy a helyszíni rendezvényekről kép- és hangfelvétel készülhet. Ezeket a kép- és hanganyagokat online felületeinken, a konferenciáról való tudósításban felhasználhatjuk.
7. A résztvevő személyét lehet módosítani a rendezvény előtti napig, ebben az esetben kérjük, hogy a konferencia@regi.ppkonferencia.hu email címen jelezze ezen szándékát!
8. A kormány aktuális rendelkezései szerint, ha a konferenciákon való részvétel védettségi igazolványhoz kötött, a rendezvényszervező kötelessége és felelőssége elkérni a helyszínre érkezők védettségi igazolványát, illetve személyi igazolványát, mellyel résztvevő igazolni tudja, hogy védett a vírus ellen.
9. Amennyiben a törvényi szabályok megtiltják a személyes részvételű rendezvények megtartását, a konferencia csak élő videóközvetítéssel valósul meg, melyről minden helyszínre regisztrálót a Rendező a megfelelő módon és időben tájékoztatja. A helyszínesre regisztráltak időben jelszót kapnak az élő videóközvetítésbe bekapcsolódáshoz, s jogosultak a jelszót aznap és még 6 napig használni a videókonferencia megtekintésére, az előadókkal konzultációra.


A helyszínen személyes részvételi díjat fizetők esetében a catering-szolgáltatást a közvetítéshez való hozzáférés technikai díja váltja fel. Az átszámlázott szolgáltatási díjtételt tartalmazó számla helyett új, változatlan összegű számlát állítunk ki. A részvételi díj nem változik.

A kombinált részvételi díjasok esetében a távoli részvételi díjra vonatkozó díjtételek lépnek életbe, új számla kiállításával együtt. A részvételi díj csökken.Lemondási feltételek

1. A regisztráció lemondását kizárólag írásban (emailben) fogadjuk el a konferencia dátuma előtti 10. napig a konferencia@regi.ppkonferencia.hu email címen. Ebben az esetben a már esetlegesen átutalt részvételi díjat 100 %-ban visszatérítjük, illetve a számlát sztornózzuk.
2. Amennyiben a regisztrált résztvevő nem jelenik meg a helyszíni konferencián, illetve az élő videóközvetítést a konferencia napján (majd az azt követő 6 napon) nem tekintette meg, a részvételi díjat nem áll módunkban visszafizetni, és a részvételi díjra vonatkozó követelésünk érvényesítésétől eltekinteni!
3. A helyszíni rendezvények kormányzati, központi tiltása esetén azonnal távoli részvételű videókonferenciára térünk rá. A konferenciát megtartjuk. A részvétel lemondását ez esetre hivatkozva nem tudjuk elfogadni.


Fontos tudnivaló rendezvénytiltás esetén!


1. Amennyiben a törvényi szabályok megtiltják a személyes részvételű rendezvények megtartását, a konferencia csak élő videóközvetítéssel valósul meg, melyről minden helyszínre regisztrálót a Rendező a megfelelő módon és időben tájékoztatja. A helyszínes jegyet váltottak időben jelszót kapnak az élő videóközvetítésbe bekapcsolódáshoz, s jogosultak a jelszót aznap és még 6 napig használni a videókonferencia megtekintésére, az előadókkal konzultációra.


A helyszínen személyes részvételi díjat fizetők esetében a catering-szolgáltatást a közvetítéshez való hozzáférés technikai díja váltja fel. Az átszámlázott szolgáltatási díjtételt tartalmazó számla helyett új, változatlan összegű számlát állítunk ki. A részvételi díj nem változik.


A kombinált részvételi díjasok esetében a távoli részvételi díjra vonatkozó díjtételek lépnek életbe, új számla kiállításával együtt. A részvételi díj csökken.


A helyszíni rendezvények tiltására, ellehetetlenülésére hivatkozva lemondást nem fogadunk el. A konferencia programján távoli részvétel teljesített szolgáltatásnak számít.


2. Helyszíni részvétel esetén a kormány erről szóló rendeletének visszavonásáig a rendezvény szervezőjének, lebonyolítójának kötelessége és felelőssége elkérni a helyszínre érkezők védettségi igazolványát, illetve személyi igazolványát, mellyel résztvevő igazolni tudja, hogy védett a vírus ellen.


Érdeklődés, reklamáció, visszamondás: konferencia@regi.ppkonferencia.huBudapest, Experience Center és Konferenciaközpont, Szentmihályi út 171. 3. emelet.

A videókonferencia megtekintéséhez kattintson a képre!

Konferencia videó kép

Budapest, Experience Center és Konferenciaközpont, Szentmihályi út 171. 3. emelet.

További konferenciák