Lengyel−Magyar Üzleti Fórum

Üzleti és befektetési lehetőségek a népes országban

Időpont: 2016. november 03. , Helyszín: Budapest, BKIK Székház, I. ker. Krisztina körút 99.

Lengyelország az EU egyik legnagyobb fogyasztói piaca. 38 millióan élnek ott. A kelet-európai országok közül itt van a legjobb üzleti és befektetői környezet. Az  EU egyik legjelentősebb gazdasága  stabilan növekszik évről-évre. Az Európai Unió egyre nagyobb befolyást szerző tagja az uniós források legnagyobb haszonélvezője. Vonzó még a jelentős, jól képzett munkaerő és a fejlett turizmus is. Mégis, mintha nem fedezték volna fel a hazai befektetők, exportőrök és a kkv-k az országban benne rejlő jó üzleti lehetőségeket.

Az üzleti fórumon Lengyelország legjobb szakértői ismertetnek meg bennünket a kinti adózási, jogi, piaci, üzleti környezettel, s osztják meg velünk tapasztalataikat, mivel, hogyan érdemes a lengyel piacra lépnünk a siker érdekében.

fejlec_800x210 kkv_lengyel_bkik

Lengyel−Magyar Üzleti Fórum

Üzleti és befektetési lehetőségek a népes országban

 

Rendezők: BKIK IX. és XXVIII. Osztálya* – Piac & Profit

Időpont: 2016. november 3. csütörtök, 09.55−16.30
Helyszín: Budapest, BKIK Székház, I. ker. Krisztina körút 99.

Program

Regisztráció: 9.30−09.55 

Konferencia megnyitása: Kiss Zoltán elnök, BKIK

10.00−10.20

Nyitóelőadás: Tervek és tettek Magyarország és Lengyelország gazdasági kapcsolatainak erősítéséért.

Előadó: Piszter Csaba főosztályvezető, Külgazdasági és Külügyminisztérium Külkereskedelmi Főosztály

10.20−10.50

Befektetési lehetőségek, a különleges gazdasági övezetek vonzereje, vásárok és rendezvények Lengyelországban

Előadók: Edyta Janus tanácsos, a Lengyel Köztársaság Nagykövetsége Kereskedelemfejlesztési és Beruházásösztönzési Osztályának vezetője

10.50−11.10

Fókuszban: Dél-Lengyelország, a hazai kkv-k számára leginkább elérhető lengyelországi régió. Üzleti, befektetési, kereskedési lehetőségek, kiemelt iparágak

Előadó: Dr. Wisniewski Anna külgazdasági attasé Krakkói Főkonzulátus 

11.10 −11.30

492 millió eurós hitelkeret többek között a Lengyelországba irányuló hazai exportálóknak és beszállítóknak, valamint más piacokon a közös megjelenéshez.

Előadó: Széll István a vállalatfinanszírozás és hitelfedezeti garancia terület igazgató-helyettese, Exim

11.30−11.50 Konzultáció az előadókkal, kávészünet

11.50−12.10

Hazai segítséggel lengyelországi üzlet. Az üzletember-találkozók haszna, kiállításokon megjelenés, jogi, üzleti, segítség. Hogyan kell felkészülten részt venni az üzletember-találkozón? Kinek éri meg a kiutazás?

Előadó: Komma Krisztián képviseletvezető, Magyar Nemzeti Kereskedőház krakkói képviselete

12.10−12.30

A lengyel-magyar cégek közötti üzleti, gazdasági kapcsolatok a jogász szemével, különös tekintettel az építőipari beruházásokra.

Előadó: Dr. Balázs Tamás irodavezető ügyvéd (Balázs & Kovátsits Ügyvédi Társulás), egyetemi adjunktus, a Lengyel Kereskedelmi és Iparkamara mellett működő Választott Bíróság (Varsó) tagja

12.30−12.50

Adózási, cégalapítási, munkaügyi szabályok Lengyelországban. Könnyebb, drágább, nehezebb? Érdemes-e telephelyet, céget alapítani odakinn?

Előadó: dr. Menczel-Kiss Gellért adótanácsadó manager, Leitner + Leitner Tax Kft.

12.50−13.10

A lengyel tőzsdei és magán cégek felvásárlási célpontokat keresnek!

Előadó: Kővágó János ügyvezető igazgató, Grant Thornton Corporate Finance Kft.

13.10−13.30

A MyRendi startup cég lengyelországi sikere. Lengyelországi, varsói tapasztalatok. A lengyel üzleti környezet közelről.

Előadó: Bacsányi Ádám COO, Rendi

13.30−14.00 Konzultáció az előadókkal, ebéd

Interaktív fórum

14.00−15.30

Kérdésekre válaszolók:

Komma Krisztián az MNKH Krakkói Képviselet vezetője
Edyta Janus tanácsos Lengyel Köztársaság Nagykövetsége
dr. Balázs Tamás irodavezető ügyvéd, Balázs & Kovátsits Ügyvédi Társulás
dr. Menczel-Kiss Gellért adótanácsadó manager, Leitner + Leitner Tax Kft.
Bacsányi Ádám COO, Rendi
dr. Wisniewski Anna külgazdasági attasé, Krakkói főkonzulátus
Kővágó János ügyvezető igazgató, Grant Thornton Corporate Finance Kft.

15.30−15.50 Konzultáció

15.40−16.10 Üzleti kézfogó. Networking-program a konferencia résztvevői számára, szervezett keretek között. A kézfogóra bejelentkezés az érkezéskor történik a regisztrációs pultnál. Legalább 20-30 névjegyet hozzon magával!!!

A szünetekben személyes konzultációs lehetőség az előadókkal!

A tematika változtatási jogát fenntartjuk!

gomb_narancs_regisztralokarendezvenyre

A rendezvény részvételi díja: 12.000 Ft + áfa 

A részvételi díj tartalmazza a fogyasztás költségét, melyet a számlában külön tételként tüntetünk fel,egy éves Piac & Profit digitális előfizetés,valamint az elhangzott prezentációkat (melyek közzétételét az előadó engedélyezi).

*BKIK IX. Bank, Biztosítás és Vagyongazdálkodás Osztály és BKIK XXVIII. Általános Pénzügyi Szolgáltatás Osztály

Részvételi díj

Részvételi díj: 12.000.- Ft + Áfa/fő

gomb_narancs_regisztralokarendezvenyre

A részvételi díj tartalmazza: kávészünetek, frissítők, egy éves Piac & Profit digitális előfizetés, elhangzott prezentációk (melyek közzétételét az előadó engedélyezi)


A részvételi díjról kiállított számlán az ellátás költségét külön tételként tüntetjük fel.

Részvételi feltételek

1. Egy rendezvény részvételi díja: 12.000 Ft + áfa/rendezvény.


2. Részvételi díj 5 témára 60.000 Ft + áfa. Jelentős kedvezmény vehető igénybe! Az eredeti ár helyett 50.000 Ft + áfa (10.000 Ft + áfa/rendezvény).


3. Részvételi díj 4 témára 48.000 Ft + áfa. Jelentős kedvezmény vehető igénybe! Az eredeti ár helyett 42.000 Ft + áfa (10.500 Ft + áfa/rendezvény).


FONTOS! Amennyiben, nem mind a 7 rendezvényre, hanem 1-2-3-4-5-6 alkalomra kíván regisztrálni, kérjük, hogy a regisztrációs űrlap “Megjegyzés” rovatába írja be, hogy mely rendezvényeken kíván részt venni (elég a konferencia dátumát vagy címét megjelölni).


4. Figyelem, érdemes igénybe venni! Az egy cégtől egyszerre érkező több személy regisztrációja esetén a második és további személy 30%-os kedvezménnyel vehet részt! Kérjük, ehhez a regisztrációnál jelölje be a megfelelő mezőt (“céges kedvezmény”).

A kedvezmények egymással nem vonhatóak össze!


5. A rendezvényre való regisztráció a megadott részvételi díj elfogadásának és egyben megrendelésnek minősül, ezért a rendezvény megvalósulása esetén fizetési kötelezettséget von maga után. A rendezvényről való távolmaradás nem mentesít a részvételi díj fizetése alól.


6. A regisztrációról online regisztrációs rendszerünk automatikus visszaigazolást küld a megadott e-mail címre, amely tartalmazza a megadott jelentkezési- és számlázási adatokat is.


7. Az átutalásos számlát a regisztrációt követően, 8 napos, de legkésőbb a rendezvény napjáig szóló fizetési határidővel, postai úton küldjük meg.


8. Lemondást csak írásban fogadunk el 2016. október 21-ig. A lemondási határidőt követően beérkezett regisztrációkat a rendezvény közelsége miatt visszamondani  nem lehet. A megrendelés alapján kiállított számla megfizetése kötelező, a részvételi díj rendezése alól a rendezvénytől való esetleges távolmaradás sem mentesít.


A résztvevő személyét módosítani lehet, kérjük, szándékát a konferencia@regi.ppkonferencia.hu e-mail címen jelezze!

9. A rendezvényt megelőző napokban regisztrálókat kérjük, hogy a részvételi díj helyszíni fizetésére legyenek szívesek készülni.

10. Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a rendezvényen csak azok a regisztráltak vehetnek részt, akik a részvételi díjat előzetesen megfizették, illetve a helyszínen bemutatják az átutalás elindításáról szóló dokumentumot.

11. Felhívjuk a regisztrálók figyelmét, hogy a rendezvényekről kép- és hangfelvétel készülhet, illetve fotók. Ezeket a hang és képanyagokat print és online lapjainkban, a konferenciáról tudósításban felhasználhatjuk

Lemondási feltételek

A regisztráció lemondását 2016. október 21-ig (péntek) áll módunkban elfogadni, amely esetben a már esetlegesen átutalt részvételi díjat 100 %-ban visszatérítjük.

Amennyiben a résztvevő nem jelenik meg a tréningen, a részvételi díjat nem áll módunkban visszafizetni, illetve a részvételi díjra vonatkozó követelésünk érvényesítésétől eltekinteni. A résztvevő személyét módosítani lehet, kérjük, szándékát a konferencia@regi.ppkonferencia.hu e-mail címen jelezze!

Lemondást csak írásban fogadunk el a következő elérhetőségen:
e-mail: konferencia@regi.ppkonferencia.hu

Budapest, BKIK Székház, I. ker. Krisztina körút 99.

A videókonferencia megtekintéséhez kattintson a képre!

Konferencia videó kép

Budapest, BKIK Székház, I. ker. Krisztina körút 99.

Rendező

Szakmai támogatók

Prezentációt tartó cégek

Szakmai partner

További konferenciák